Mr W's front garden had become overgrown and uninspiring.  He wanted a simple, easy-to-maintain garden with colour all year round.

Pic7.jpg

Before

After

The area outside New Malden station was unloved and uninviting.  Janice worked with a local charity, SHEDx, to design a beautiful, bio-diverse space with places to meet, sit and relax in an area that was previously barren and vandalised.

Original.jpg

Before

IMG_2068.jpeg

After

Ms B's rear garden is an unusual shape so she'd felt stumped for a long time on how best to create the space she wanted.  She was keen to upcycle, reuse materials and reduce waste and wanted a pleasant place to sit in the summer, with minimal maintenance requirements and dining space for four adults.   

 

 

Picture2.png

.

PNG 3D.png

3D visualisation of the planned garden

Janice Horslen Garden Design

07415028980

Surbiton, UK

©2020 by Janice Horslen Garden Design